Nestaan @ Facebook Nestaan @ Twitter Nestaan @ LinkedIn
passieve brandbescherming, vermiculite en
thermische isolatiematerialen
Home > Passieve Brandbescherming > Constructie >
Thermica’s SLV is een spraybaar, cement gebaseerd, passief brandbeschermingsmateriaal,
een fabrieksmatig voorgemengde mortel, speciaal ontworpen voor een snelle en kostenbesparende toepassing, gemakkelijk aan te brengen en een zeer duurzaam alternatief om gebouwen passief te beschermen tegen brand.

Door een aantal zeer specifieke voordelen te bieden aan zowel de bouwheer als aan de uitvoeringsbedrijven, zijn Thermica Ltd en Nestaan NV met het product SLV in staat, om hen een zeer uitgebreid programma van testresultaten voor de leggen, uitgegeven door zeer gerenommeerde internationale brandlaboratoria, waarmee de toepassing in overeenstemming wordt gebracht met alle, voor die specifieke context geldende, internationale normen.

Zowel Thermica’s SLV External als SLV Internal grade kunnen met klassieke spuitapparatuur worden aangebracht en indien nodig licht worden afgestreken om het oppervlak te sluiten. Hiermee wordt een geheel uitgevlakt substraat verkregen, waarop zo nodig nog een decoratieve topafwerking kan worden aangebracht.

Alle Thermica en Nestaan producten worden geproduceerd onder de strikte controle van een ISO9001 certificatie, om naast kwaliteitsproducten ook de geruststellende garantie van een volledige traceerbaarheid van grondstof tot eindproduct te kunnen waarborgen.
           
Naast onze SLV, produceren wij ook een product op basis van minerale wol.
SLMW (Sprayed Limpet Mineral Wool) kan worden toegepast op plaatsen waar naast passieve brandbescherming, ook thermische en akoestische eigenschappen noodzakelijk zijn.
 
SLV EXTERNAL
SLV EXTERNAL
SLV INTERNAL
SLV INTERNAL
SLMW GP
SLMW GP
< Terug
NESTAAN NV - Z.I. Tournai Ouest II - Rue du Bois des Hospices 2 - 7522 Blandain - België - BTW: BE 0477.157.153 - T: +32 69 77 83 20 - F: +32 69 22 95 27 - Email: