Nestaan rebranding
Nieuwe look, nieuwe website

We zijn verheugd om een spannende nieuwe stap in de geschiedenis van ons bedrijf aan te kondigen: Nestaan NV vindt zichzelf opnieuw uit met een volledige rebranding, die het begin markeert van een nieuw hoofdstuk in onze reis. 

Waarom een rebranding?

De wereld verandert snel en Nestaan NV verandert mee. Onze rebranding is het resultaat van een grondige reflectie op onze huidige identiteit en hoe we onze missie, waarden en visie beter kunnen communiceren. We zijn gegroeid als bedrijf en hebben onze horizon verbreed. Deze rebranding is een manier om deze veranderingen te benadrukken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat onze identiteit in lijn is met onze positionering in de huidige markt.

Nieuwe visuele identiteit

Een van de belangrijkste aspecten van onze rebranding is de creatie van een nieuwe visuele identiteit die de essentie van Nestaan NV weergeeft. We hebben nauw samengewerkt met getalenteerde ontwerpers om een onderscheidend logo en levendig kleurenpalet te ontwikkelen die onze dynamiek, innovatie en toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelen.

Het nieuwe logo belichaamt onze visie voor de toekomst met een slanker, moderner ontwerp en de gekozen kleuren weerspiegelen de diversiteit van ons bedrijf.


Een vernieuwde website

Naast onze rebranding heeft ook onze website een complete metamorfose ondergaan. Het nieuwe platform biedt een verbeterde gebruikerservaring, met intuïtieve navigatie en gemakkelijk toegankelijke informatie over onze producten, diensten en verplichtingen om onze band met u, onze klanten en partners, te versterken.

Inzet voor innovatie en duurzaamheid

Door deze rebranding blijft onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid de kern van onze missie. We blijven vooruitstrevende oplossingen ontwikkelen en integreren duurzame praktijken in al onze activiteiten. Onze rebranding vertegenwoordigt niet alleen een verandering in uiterlijk, maar ook een hernieuwde toewijding aan uitmuntendheid en verantwoordelijkheid.





Sluitingsdatums 2024
Alle bedrijfssluitingsdatums voor 2024