SLV INT LOW GWP van Nestaan NV
Een innovatie in passieve brandbeveiliging voor een duurzame toekomst

Veel meer dan alleen een doorbraak in passieve brandbeveiliging, belichaamt deze mortel een ecologische revolutie, gebaseerd op een nieuwe cementtechnologie die de normen voor duurzaamheid, efficiëntie en milieuverantwoordelijkheid zal herdefiniëren.


Milieu-innovatie

SLV INT LOW GWP onderscheidt zich door de toepassing van geavanceerde cementtechnologie. Deze unieke vooruitgang vermindert het aardopwarmingsvermogen (GWP) van de isolatie-industrie drastisch met 68%. Deze doordachte aanpak maakt deel uit van onze grote inzet voor de bescherming van het milieu.

Bewezen prestaties

Ons product is al uitvoerig getest en gecertificeerd voor verschillende toepassingen. Op beton, in overeenstemming met de norm EN13381p3:2015, biedt SLV INT LOW GWP uitzonderlijke weerstand gedurende 3 uur bij een dikte van 16,5 mm. Op staal garandeert het volgens UL263 2,5 uur weerstand bij 32 mm toepassing. We blijven ons ook inspannen om certificering te verkrijgen voor 1- en 2-uurbestendigheid op beton en staal.

Een groenere, veiligere toekomst

Nu de wereldbevolking groeit en de verstedelijking toeneemt, is SLV INT LOW GWP van Nestaan NV veel meer dan een passieve brandbeveiligingsoplossing. Het draagt bij aan het creëren van groenere, veiligere steden door duurzame, hoogwaardige infrastructuren te bieden. Het is een tastbaar antwoord op de uitdagingen waar onze planeet voor staat.



Nestaan rebranding
Nieuwe look, nieuwe website