SLV Internal - LOW GWP

SLV Internal - LOW GWP is een cementgebonden spuitmortel op basis van vermiculiet die passieve brandbescherming biedt voor binnenconstructies in staal en beton.

Door het Global Warming Potential (GWP) met maar liefst 69% te verminderen, is SLV Internal - LOW GWP een milieuvriendelijk alternatief met een extreem lage CO2-impact.

Toepassingen

SLV Internal - LOW GWP wordt gebruikt in de bouwindustrie bij het bouwen, renoveren of verbeteren:

  • Openbaar toegankelijke structuren zoals theaters, bioscopen, winkelcentra, luchthavens en parkeergarages

  • Infrastructuur in de particuliere sector zoals magazijnen, distributiecentra, showrooms

  • Bestaande structuren (bijv. om asbest te vervangen)

  • Hoogbouw


Standaardisatie

SLV Internal - LOW GWP garandeert een volledig onbrandbaar product, klasse A1, in overeenstemming met de Europese norm.

SLV Internal - LOW GWP is de eerste milieuvriendelijke passieve brandwerende mortel die brandcertificering heeft verkregen voor zowel beton als staal door belangrijke internationale brandlaboratoria zoals UL en ApPlus.


Productkenmerken

SLV Internal - LOW GWP is een milieuvriendelijk, duurzaam product met een lage dichtheid en een lange levensduur. Het kan snel worden aangebracht en vereist nauwelijks onderhoud. Bovendien kan het worden afgewerkt met een brandveilige topcoating die verkrijgbaar is in verschillende kleuren.
Samenstelling

SLV Internal - LOW GWP is een revolutie in ecologisch onderzoek en ontwikkeling. Het is grotendeels samengesteld uit Belgische grondstoffen en bestaat uit geëxfolieerd vermiculiet, een duurzaam geëxpandeerd mineraal dat fungeert als thermische barrière, gecombineerd met minerale vulstoffen, additieven en hightech cementbindmiddel.


SLV Internal - LOW GWP is de eerste en tot nu toe enige gecertificeerde brandwerende mortel op basis van ecologisch verantwoord cement, met een GWP-reductie van meer dan 69%.


Productie

SLV Internal - LOW GWP is een Belgisch product dat wordt vervaardigd in onze ultramoderne en volledig geautomatiseerde productiefaciliteit in Blandain volgens de strenge kwaliteitsnormen van ISO 9001-certificering.

Certificaten

NESTAAN kan verschillende certificaten uitreiken voor SLV Internal - LOW GWP:

  • EN13381p3: 2015

  • UL263

  • ISO9001

Interesse in een samenwerking?
Vraag nu je gratis offerte aan.

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw project? Dat kan!
Wij voorzien advies op maat en beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

contacteer ons